miercuri, 19 august 2015

Ce restaurant in Bucuresti serveste burgeri?


Sunt sigur ca ai observat in jurul tau oameni care se intampla sa mentioneze cuvantul ”burger” si sunt sigur ca ai inceput sa cauti si tu un restaurant in Bucuresti care sa serveasca burgeri, macar pentru a-ti potoli pofta creata de toti ceilalti, nu-i asa?
Ei bine, afla ca acum esti mult mai aproape de poftele tale, pentru ca de curand s-au deschis mai multe restaurante sub aceeasi franciza care servesc doar burgeri. Da, asa este, doar burgeri, si inca ce burgeri! Desi nu exista inca foarte multe tipuri de burgeri in meniul lor, tocmai acest lucru reprezinta un avantaj.  Un indiciu: daca un restaurant nu are foarte multe feluri de mancare in meniul lor, inseamna ca stiu sa le faca foarte bine si gustos pe cele pe care le au. Inseamna ca sunt specializati pe anumite tipuri de mancare si ca stiu sa le faca foarte bine. Mai mult, pentru ca sunt putine tipuri de burgeri in meniu, inseamna ca sunt mereu proaspeti pentru ca, sa fim serios, cine nu ar vrea un burger savuros la prnaz?
Un meniu care nu cuprinde mai mult de 10 tipuri de burgeri a fost conceput pentru aceasta franciza care acapareaza incet si sigur metropola romaneasca si pe care ar fi pacat sa nu il incerci macar o data. Este adevarat ca buergerul nu reprezinta un fel de mancare cuisine, insa este unul dintre cele mai apreciate tipuri de gustari din lume. Practic nu exista om care sa nu fi mancat vreodata in viata sa vreo forma a burgerului. Acum insa, un restaurant din Bucuresti a decis sa faca din burgerul obisnuit o opera de arta pe care sa o poti manca la pranz. Avand in vedere ca Bucurestiul este destul de intins ca suprafata, franciza s-a raspandit prin mai multe locuri supra – populate, ceea ce inseamna ca poti gasi un burger bun oriunde te-ai afla in capitala. Mai mult, daca nu ai chef sa iesi din casa, acum ai un serviciu  onlline de comanda, prin care poti manca burgeri chiar la tine acasa. Incearca-l acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu